Mijn favorieten

Adviesgesprek


Omdat persoonlijkheid bij ons hoog in het vaandel staat, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor een informatief gesprek en gratis waardebepaling van uw woning. In dit gesprek vertellen wij u meer over het verkooptraject, onze werkwijze en bekijken we wat uw woning momenteel waard is.

Om u een indicatie te geven van onze werkwijze hebben we hieronder een stappenplan beschreven.

Stap 1: Verkoopgesprek
In dit vrijblijvende gesprek gaan we uw wensen bespreken. Wat is uw verwachting en wat kunnen wij voor u betekenen.
Tijdens dit gesprek geven we u een deskundige waardebepaling. Door onze marktkennis kunnen wij een goede en realistische waardebepaling geven.

Stap 2: Te koop zetten van uw woning
Zodra het opdrachtenformulier getekend is kunnen we voor u aan de slag. Allereerst maken we een afspraak met een professionele fotograaf die bij u foto’s komt maken van uw woning.
Als de foto’s en plattegrond door ons zijn bekeken en zijn goedgekeurd gaan we de woning online zetten op onze website, Funda, Jaap.nl, Pararius en Facebook.

Weet u dat wij ook de teksten schrijven? Zo heeft u totaal geen zorgen over het promoten van uw woning! Onze kracht ligt in het ontzorgen.

Stap 3: Bezichtigingen.
Alle bezichtigingen verzorgen wij. De afspraken maken we in overleg met u. Als u zorgt dat uw woning op orde is, doen wij de rest. Na een bezichtiging houden we u als verkoper op de hoogte van de stand van zaken.

Stap 4: Onderhandelen.
Als er een bod wordt uitgebracht starten we de onderhandeling. Alle biedingen die binnenkomen spelen wij altijd door naar u. Het is aan u om hierop in te gaan, wij adviseren u hier graag in wat de beste stap is.

Stap 5: Koopakte opstellen.
Na de onderhandeling(en) is er een mondelinge overeenkomst tot stand gekomen. Dit is niet rechtsgeldig dus wordt er een koopakte opgesteld. Wij maken de koopakte voor u op en deze dienen beiden partijen te tekenen. Nu is het bod officieel geaccepteerd en heeft de koper ‘definitief’ ja gezegd.

Stap 6: Notaris overdracht.
Voordat de officiële overdracht plaatsvindt bij de notaris gaan we eerst met u en de kopende partij naar de woning voor een inspectie. Hierbij lopen we door het huis en nemen we de meterstanden op.
Vervolgens gaan we naar de notaris of de woning definitief over te dragen.

Gefeliciteerd met de verkoop van uw woning!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring